Avresa

Nu åker jag snart iväg till Göteborg! Ska bli skönt att komma iväg lite. Har haft en riktigt rolig helg med Fia och Josefine. I fredags var vi ute på sliver och igår blev det hotellet en sväng. Man måste ju fira påsken. Jag blev firad igår med först hos pappa och Ann och sen hos mamma. Nu hoppas jag på några bra dagar hos farmor. Hoppas på bra väder så jag kan fota! 

Lååångfredag

 
Dagen har varit lång. Jag gick upp tidigt och började dagen med ett pass på gymmet. Det är ju inte alltför roligt att gymma egentligen, trots att jag gör det tre- fyra gånger i veckan. Men det är så skönt när det väl är över. Eftersom jag har vägt 12 kilo mer vågar jag ju inte riskera att de kilona kommer tillbaka. Istället jobbar jag hårdare och hoppas på att fler försivinner snart. Efter gymmet blev det en promenad med Magic och nu väntar jag in två vänninor som ska komma hit för lite förfest. 
 
Fyllde år igår men eftersom alla! var upptagna blir jag firad i morgon istället, först hos pappa och sen hos mamma. Har fått två påskägg fyllda med godis med som ligger och väntar på mig men jag äter bara godis en gång i veckan och det lär ju bli en del imon så de får gott vänta. 

Vår i luften

 
Idag har jag jobbat hemma med min artikel och med alla bilder. Gjorde även en intervju idag. Sen blev det en långpromenad i det varma vårvädret med Emelie och Johan. Höll på att svettas ihjäl! Men jag klagar absolut inte för jag är så glad att det äntligen är plusgrader. Jag har även hunnit med att träna på gymmet. Försöker att röra på mig varje dag, antingen gymmet eller en långpromenad. Sen lagade jag en fisksoppa med, blev riktigt gott.
 
Just det, imon fyller jag 21. Ingen speciell ålder men det är alltid roligt att fylla år. Kommer bli firad i helgen så imon blir det nog bio på kvällen bara. 

Tidning

 
Idag har jag fotat till tidningen vi håller på med i skolan! Riktigt kul att äntligen få använda kameran. I morgon ska jag vara hemma och göra intervju till mitt reportage och sen redigera massa bilder till tidningen. På min födelsedag, torsdag slutar vi tidigt och förhoppningsvis blir det bio på kvällen eller bara mys hemma. Efter det har vi påsklov. Då hade jag äntligen tänkt ge mig av till Göteborg om farmor är hemma då och bara slappa. 
 
 

Diskussioner

 
Sitter i skolan nu och det är en ganska uppröd stämning i klassen, vi försöker nämligen bestämma tema på den tidning vi ska göra. Alla vill olika och det är inte lätt att komma överens. Det lutar mot tema idrott och det går nog att göra en del bra reportage på ämnet.
 
I eftermiddag är det gymmet som gäller och förhoppningsvis hinner jag laga en nyttig och god middag. I morgon blir min bror 19 år, jäklar vad fort tiden går. Han är ju ingen liten plutt längre precis. Hoppas på att jag har fått det jag beställt från cdon, har nämligen beställt hem en födelsedagspresent till min bror, hoppas han blir nöjd! Jag kommer i alla fall att låna det jag köpt till honom. 

Tillbaka i skolan

 
Igår kom vi tillbaka till skolan igen efter två veckors praktik. Jag har haft en väldigt rolig praktik på P4, alla var trevliga och jag trivdes jätte bra. Man kommer därifrån många erfarenheter rikare. Jag har fotat kungen och Silvia, fotat Hv-spelare, gjort inslag om allt från cancer till skateboardpark och jag har sagt hej till state of drama från melodifestivalen. För alla er som undrar så är Hasse helt underbar, en så rolig och trevlig person! Jag kommer sakna praktiken men det är samtidigt roligt att komma tillbaka till skolan. Nu ska vi nämligen göra en tidning vilket jag är mycket taggad på. Idag hade vi dessutom foto, så roligt!!! Bilden tog jag idag till en fotouppgift. 
 
Nu hade jag tänkt skriva lite, kom nyss in från en långpromenad med Fia och Emelie. Ska man vara snygg till sommaren går det inte att ligga hemma i soffan! Nu ska kilona rasa!
 

RSS 2.0