Julmys och en jäkla massa plugg!




Ledsen för alla tråkiga ljus i mörker bilder, hinner ju bli mörkt innan jag börjar fota jämt.

Rubriken säger sitt, jag har tenta i morgon och ikväll är det plugga, plugga, plugga som gäller.


Hemkommen från Göteborg





Nu har jag återvänt hem från Göteborg. Har haft det väldigt trevligt och skulle gärna stannat längre men på torsdag är det dax för tenta. Jag hade gärna haft lite mindre att tänka på under min resa men det var mycket trevligt i alla fall. Hann umgås med både Farmor och mina kusiner, vilket var roligt.

Göteborg










Storm i Göteborg

Ursäkta bilderna men har ingen tillgång till photoshop just nu tyvärr.


Nu har jag och farmor tittat på en av min favoritfilmer "Love actually" Den är så mysig och ger mig alltid julstämning. Ett tips till alla som saknar den där känslan man alltid kände inför jul när man var liten är att titta på den filmen. Jag kan inte lova att den kommer ge känslan tillbaka men den tar dig i alla fall en bit påväg. Ett annat tips är filmen "the polar express" vilken egentligen är en barnfilm men den kan beröra vem som helst.  

Det är kallt och mörkt ute, vinden viner. Det är storm ute. Jag ligger vaken och lyssnar på vinden, jag kan inte sova. Jag ligger och funderar på hur det hade varit att vara där ute just nu, mitt i stormen. Jag är glad att jag är inne, att jag ligger under ett varmt täcke med huvudet på en alldeles för mjuk kudde. Men på något sätt känns det som att jag befinner mig i den allra värsta av stormar.
Det är storm i Göteborg och i mitt hjärta

En oväntad semester





Helt plötsligt bestämde jag mig, jag åker till Göteborg. Jag packade mina väskor och beställde biljetten sedan gav jag mig av. Det kändes skönt när jag satt där i bussen, att lämna allt där hemma. Jag är glad att jag åkte. Idag har jag haft en bra dag i Göteborg med shopping, vila och tyvärr en hel del plugg.

 Jag har kommit fram till att jag är ganska tråkig egentligen, jag har inte upplevt mycket i mitt liv. Jag har aldrig hoppat fallskärm eller bungyjump, jag har inte strövat på Paris gator eller shoppat loss i London. Jag kan alltså inte säga att jag har gjort särskilt mycket, det jag kan säga är i alla fall att jag helt spontant bestämde mig för att åka till Göteborg och att jag faktiskt gjorde det.


Långt långt borta

Vill packa mina saker och åka härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Vill åka någonstans där ingen känner mig eller vet vem jag är och bara börja om. Jag vill glömma allt det som har varit och börja om på nytt. Ett nytt liv. Någon borde varna en innan man föds om att ingenting någonsin  blir som man vill.

Waiting







Idag har varit en väldigt slapp dag. Skulle egentligen haft föreläsning idag på morgonen men eftersom jag var ute igår tyckte jag inte att tanken var så lockande. Eftersom samma föreläsning var igår så gick jag på den istället. Idag sov jag till cirka halv 12 och efter det har jag nästan inte rest mig ur soffan, jag har nämligen pluggat och kollat på tv. Känner mig för tillfället lite rastlös, är sugen på att gå ut och gå men är barnvakt ikväll så är tvungen att hålla mig hemma.

Gårdagen var hyfsad, sällskapet var toppen, var med Jossan, Pernilla och Rickard. Tyvärr finns det mycket annat som kan förstöra en kväll.

Livet är verkligen som en berg- och dalbana, ena stunden är allt toppen och andra stunden är livet botten

Sömn, var är du?



Jag kan inte sova igen. Undrar när den har tänkt att komma tillbaka, sämnen. Jag är trött men sömnen vägrar helt enkelt att infinna sig. I morgon ska jag gå upp klockan åtta för att åka in till skolan och jobba med grupparbete. Får se hur det blir. Jag hoppas på att ingen i min grupp är bossig. jag hatar när någon ska bestämma allt utan att låta andra säga vad de tycker.

I morgon kommer vi få hem en ny familjemedlem hem till pappa. Min lillasyster Lovisa ska nämligen få en kanin. Det var inte min mening att förstöra hennes glädje innan, men jag kände att jag var tvungen att varna henne. Jag hade nämligen ett marsvin. I djuraffären var jag sprudlande glad, vilket dock försvann ganska snabbt. Det var efter jag fått hem marsvinet som jag insåg vilket arbete det var. Jag kan ärligt erkänna att jag inte var någon bra ägare till mitt marsvin. Jag vågade inte ens lyfta henne. Det fick istället min pappa göra för att hon skulle bli någorlunda tam. Det värsta var att han var allergisk. Nu ska jag gå tillbaka till sängen för att försöka åkalla John Blund så jag åtminstonde kan få några minuters ljuv sömn.

Finns det åksjuketabletter mot snurrande tankar? Undrar bara, någon borde uppfinna sådana.

Fånga dagen





Dagen idag började hur dåligt som helst, kunde nog nästan inte varit värre. Sov inte en blund på hela natten och anlände till skolan med blodsprängda ögon. Jag är glad att ingen förvirrade mig med en zoombie, hade inte alls blivit förvånad.
När jag kom hem satte jag mig ner för att plugga, men efter tre sidor i boken somnade jag. Vaknade två timmar senare med ett ryck och trodde att klockan var cirka tio på kvällen, men det var den ju inte.
Nu har vi ätit en stor grillbricka med kyckling, revben, pommes, ris, sallad och olika såser. Nu är jag mätt och belåten och ska sätta mig och plugga. Sen ska jag unna mig att titta på några avsnitt av desperate housewifes.

Äntligen helg!





Började inlägget med lite bilder från utgången förra fredagen.
Nu är det helg igen, vilken har varit efterlängtad. Jag kan dock inte påstå att veckan varit särskilt jobbig. På föreläsningarna i måndags och tisdags var jag någorlunda närvarande men inte på onsdagens föreläsning. Jag var där men tiden spenderades med att prata om hårfärg, smink och killar med min kompis Johanna.

Ikväll blir det förhoppningsvis utgång med Jessica och Jonna! I morgon ska jag träffa Rebecka och då blir det nog utgång på Akademin som är utestället för högskolestuderande. Ska bli en toppenghelg. Har börjat gå ut väldigt mycket på senaste tiden. Jag är så van att alltid ha något att göra och någon att vara med att jag inte står ut med ensamheten. Jag bearbetar det som hänt på mitt eget sätt! Dock tänker jag hålla mig ifrån alkoholen i helgen :) Jag har börjat på friskis och svettis och ska bli nyttig och då är alkohol ett stort no no!

Longing for friday


Tjurig? Ja visst...

Idag har jag varit riktigt tjurig, vilket det inte bara är jag själv som har märkt utan även andra. Förlåt! Men hur många är inte tjuriga på måndagar egentligen? När det är fem hela dagar kvar till fest eller vila? Jag har i alla fall bestämt mig för att inte fortsätta vara sur hela veckan. I morgon hoppas jag på att Jossan är súgen på att följa med till friskis och svettis med mig. Jag hade nämligen tänkt ta mig dit och bränna lite kalorier.

När det är mörkt ute och jag är ensam kommer de, de mörka tankarna och känslorna. Det går inte att skjuta dem ifrån sig, de här tankarna  är så väldigt påträngande. Allt jag ser påminner om det som varit. Jag vill glömma allt och gå vidare men trots min beslutsamhet fortsätter bilderna av oss att flacka framför mina ögon. Jag kan inte stänga av, det finns ingen off -knapp. Filmen kommer fortsätta spelas till skivan går sönder... först då kan jag gå vidare.


Förvirrad

Helgen har varit händelserik, mycket, mycket händelserik. Var bland annat ute med Jossan och hennes kompisar i fredags. På olearys mötte vi även upp Emelie och Christoffer, det var roligt. Igår var det fest hos David, vilket med var ganska kul. Kvällen slutade dock inte lika bra som jag hoppats.

Känner mig mer förvirrad än någonsin just nu. Allt snurrar runt i mitt huvud som en karusell. Behöver svar annars blir jag snart galen.

Fika med Jonna :)

Hej!
Dagen idag började inte särskilt bra, kunde inte sova mer än någon timme inatt och när jag vaknade hade jag ont i magen och mådde illa. Jag fick därför skippa första föreläsningen. Vid klockan 12 mådde jag bättre och åkte därför in till dagens andra föreläsning. Den skulle hålla på i tre timmar men kunde åka hem efter en så det blev en kort dag.

Helgen har varit bra, i fredags gick jag ut med Emelie och Jessica, det var toppen! I lördags var det middag med pappa, hans tjej, hennes son, hans tjej och min lillebror. I går tog jag det lugnt hela dagen och på kvällen åkte jag hem till David och tittade på film :)

Nu är jag nyligen hemkommen från en fikastund i Jönköping med Jonna, vilket var toppen! Var så längesen vi träffades. Nu ska jag försöka plugga en liten stund till tonerna av Veronica Maggios underbara skiva.

Du kan skratta och låtsas som ingenting
men jag vet allt om dig
 för du har varit min


Dokumentär

Idag var en mycket kort skoldag. Skulle haft en tre timmar lång föreläsning men kunde gå hem redan efter en timme. Den lediga tiden spenderas dock med att titta på en dokumentär på tre timmar. Handlar om datorer, inte särskilt rolig men det går.

I morgon blir det utgång med Emelie och Jessica och kanske några fler, vilket jag verkligen ser fram emot. Hoppas verkligen på en toppenhelg. Känns som jag behöver det just nu. Nu ska jag beställa kursböcker (dyrt!!!) sen ska jag sjunka ner i soffan och titta på en film.


Att börja om

Ibland händer det saker i livet som gör att man behöver börja om från början. Precis det har hänt mig, jag gjorde ett fel som många andra gör. Jag blev för bunden till min pojkvän. Nu när det har gått åt skogen känner jag ånger. Vi är många som har gjort samma fel, glömt alla våra intressen för att få tid med den vi tycker om. Jag tänker aldrig mer göra om samma misstag. Man ska inte tappa sig själv bara för att man är tillsammans med någon.
Nu när jag är ensam känner jag att jag behöver en ny start. Ta tillbaka alla de intressen jag tidigare haft, som att fota. Det är svårt att glömma de bra stunder som har varit, det är de tankarna som tar över när sådant här händer. Endast genom att tänka på det som varit dåligt kan man gå vidare.

Den här bloggen kommer inte handla om ledsamma tankar och minnen, den kommer istället att fokusera på det som är nu och det som är positivt. Nu kan jag börja om.


RSS 2.0