Godnatt


Lägger ut en bild på soldykaren Magic! Nu ska jag lägga mig, godnatt!

20 År!!

Nu är jag äntligen 20, känns toppen. Åh vad livet är underbart ibland! Har så fina vänner som kommer och överraskar mig på födelsedagen. Ni är verkligen underbara. Nu har vi även bokat resa till sommaren. Var ett väldigt velande men tillsist bestämde vi oss för hotell Contessa på den grekiska ön zakynthos. Åker redan den 12 juni, så inte långt kvar nu.


Dålig bild, men hotellet vi ska bo på.

Natt



I'm so sick of lovesongs so tierd of tears
so done with wishing you were still here

Hej, vill du köpa underkläder?

Sitter på jobbet nu och försöker sälja, går inget vidare idag. Längtar bara hem just nu så jag kan sätta mig i soffan och kolla på ett avsnitt av desperate housewifes, hade varit så skönt! I morgon blir jag 20 år, vilket ska bli riktigt roligt. Systemet här kommer jag haha! Ja, någon flaska med nått gott blir det nog i alla fall.

Ansökan



Nu är det dags att skicka in! Nu är jag klar med alla papper som ska in och nu kan jag äntligen söka till journalistlinjen på södravätterbygden! Hoppas så otroligt mycket på att jag kommer in! Nu måste jag fixa i ordning mig innan det är dags att gå och jobba!


Vårvärme









Idag har jag gjort tentan, är nästan säker på att jag tvingas göra om trots att jag pluggat konstant i en och en halv vecka, men men. Snart är det dags för mig att gå och jobba, är verkligen inte sugen på det idag. Hade hellre tagit en lång och skön promenad längs vättern, men behöver man pengar så behöver man. Tänkte passa på att kolla resor mellan samtalen så går nog tiden lite snabbare. Åh vad jag längtar till sommaren nu, med sol, bad och värme. Ska tydligen komma snö till helgen så sommaren är nog längre bort än vad man tror.

Drömmar om sommaren



Plugga, plugga, plugga. Ja det är vad min helg och dag har gått ut på, men nu har jag gett upp. Pluggade så mycket att jag fick ont i huvudet, nu får tentan gå som den går.
I morse vaknade jag till solen som strålade in genom fönstret, riktigt skönt. Gick upp och gjorde mig en god jordgubb och banansmoothie. Vid klockan halv fem kom Diddan och hämtade upp mig, sen gav vi oss av till Jessica för att planera sommarens resa. Det verkar som att det blir Grekland eller Spanien. Vi åker redan i början av juni så inte långt kvar nu!
Helgen har varit toppen med utgång och myskväll hemma hos mig. Nu väntar jag spänt på onsdagen då jag blir 20! Godnatt!

Fredagsmys

Idag har jag spenderat dagen med att plugga och gymma. Man måste ju träna nu så man ser någorlunda fast ut till sommaren! Ikväll blir det utgång i Jönköping, ska bli roligt. Vi har dock inte bestämt vart vi ska gå än men det kommer vi nog på när vi väl är där. Nu ska jag plugga lite innan jag färgar utväxten på mitt hår och gör mig iordning inför kvällen!

Underbara vår!








Åh vad lycklig man blir av sol! Tyvärr har dagen mestadels tillbringats med en bok framför ansiktet eftersom jag varit tvungen att plugga till tentan. Tog mig i alla fall tid för en långpromenad till klippan med Jessica, alltid trevligt med lite tjejsnack!

Lillebror 18år






Idag blev min lillebror 18år så igårkväll slängde jag ihop en tårta till honom. Det var superenkelt!

Såhär gör man:

1.Köp färdig tårtbotten

2.Fyll tårtan med nutella och grädde

3.Högst upp lägger du även där på nutella och grädde

4.Smält marabou mjölkchoklad och ringla över grädden

5.Riv den chocklad du får över och strö på sidorna

6.Klar och färdig att ätas!

Tiden, vart tar du vägen?





Vart tar tiden vägen egentligen, den bara försvinner och jag hinner inte få någonting gjort för att jag inte har tillräckligt med tid. Kanske lägger jag min tid på helt fel saker egentligen. Tiden går i alla fall fort och i morgon fyller min lillebror 18! Han var ju nyss en liten plutt som kastade sin napp under byrån i hallen så fort det ringde på dörren och nu ska han helt plötsligt börja gå ut på krogen. Det betyder ju att jag börjar bli gammal. Hur gammal är man när ryknorna börjar komma?

plugga, gymma, plugga, jobba

Ja, den här veckan har jag inte mycket tid över, har fullt upp med plugg hela veckan och däremellan ska man klämma in vänner, träning och jobb men det får gå helt enkelt! Nu sitter jag här på mitt jobb som telefonförsäljare, kan inte säga att jag är särskilt taggad idag när jag har en kommande tenta att tänka på. Ska bli skönt att komma hem och vila sen i alla fall.
Helgen har varit hyfsad, den blev dock inte alls som jag hade hoppats på men jag har bara mig själv att skylla. Nästa helg ska bli bättre i alla fall.

På onsdag blir lillebror 18år! Tiden går verkligen fort. På onsdag är det bara en vecka kvar tills jag blir 20, åh vad jag längtar!

Ny dator





Nu har jag äntligen skaffat mig en dator jag kan fixa bilder på och även photoshop, så nu kommer jag att återuppta bloggandet igen! Nu ska jag titta på biggest loser, sen blir dert sängen så man orkar upp i morgon.

RSS 2.0