Tatuering





Nu har jag äntligen gjort en tatuering, har funderat i nästan ett år nu. Mamma och jag bestämde oss förra veckan för att gå och göra varsin tatuering, men mamma fegade ur men säger att hon ska göra en nästa vecka, ja det får vi nog se. De som säger att det inte känns att tatuera sig ljuger, för det gör faktiskt gräsligt ont! Jag satt dock och skrattade hela tiden för att jag var så nervös, fick till och med tatueraren att börja skratta.
Tatueringen är på handleden men det syns inte så bra på bilderna. Jag gjorde den i Huskvarna på tattoo nation för de som undrar.

Så vackert men så kallt



Ja, nu är snön här, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Allting blir ju så vackert med snö, men sen tänker man på allt det som är jobbigt. Som att ta på sig tio lager tjocka kläder och att behöva gå ut i den bitande kylan. Dagen har trots snön i alla fall varit bra. En kort föreläsning och sen lite julklappsshopping på a6. Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att maten ska bli klar.

Ångest

Gårdagen igår var bra, var på olearys med David och några till. Det är ju alltid kul att lära känna nya människor. Dock så ångrar jag vissa saker som hände igår. Jag ångrar mig och längtar tillbaka till tiden när allt var så enkelt.

När det var du och jag

Kväll





Har spenderat eftermiddagen på stan med Jessica :) Blev en del shoppat faktiskt, kanske inte så bra men jag är nöjd. Dagen har faktisk varit rätt bra. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv. Tänkte se en film snart men kan inte bestämma mig för vilken. I morgon är jag ledig vilket känns väldigt skönt efter allt tentaplugg.

Tentan avklarad!

Jag klarade tentan! Åh är så glad! Nu blir det snart shopping på a6 med Jessica!

RSS 2.0