Helg!

Åh, vad skönt det är med helg. Ikväll blir det utgång med bästa Jessica och Didde! Imorgon blir det lite grillning och kanske lite filmmys. Idag på morgonen fixade jag sommarjobb så kommer inte kunna ligga i solstolen hela sommaren tyvärr, men verkligen värt att jobba lite för pengarna. Nu ska jag snart till polisen. Nej, jag har inte brutit mot lagen, inte idag i alla fall, ska bara hämta mitt pass.

En underbart underlig dag



Gårdagen var i högsta grad underbar, men samtidigt väldigt underlig. Livet har varit ganska jobbigt de senaste vekorna med tenta efter tenta, oro och stress och det enda jag har viljat göra är att packa väskorna och ge mig av efter något bättre. Jag packade väskorna och gav mig av till Göteborg en sväng, jag kom alltså inte så långt men jag fick en hel del tid att koppla av och tänka.
I och med gårdagen tog livet en rejäl vändning till det bättre. Jag kom in på skolan jag så länge drömt om att gå på, nu känns det som att jag är ett steg närmare min dröm. I och med det försvann all min oro över min oavklarade tenta, för det spelar nu ingen roll om jag klarar den eller inte. Jag fick också gå på arbetsintervju för ett sommarjobb. Efter intervjun ringer telefonen, en man från kommunen ringer och vill träffa mig på en arbetsintervju för ett annat jobb. Jag var helt säker på att jag inte skulle komma in på skolan och att jag skulle bli utan jobb i sommar men på bara en dag verkar det som om allt har löst sig.


Fotografering till bal och student





Om någon behöver fotograf till bal eller student kan ni kontakta mig, ni kan göra det här eller på facebook. Jag tar inget fast pris för bilderna utan ni kan betala mig vad ni tycker att det är värt, jag är mest ute efter att få mer erfarenhet av fotografering. Behöver ni fotograf till något annat kan ni självklart också kontakta mig.

RSS 2.0