Kyla

 
 
Nu är det helg. Verkar som att det blir en väldigt lugn helg, men det kan vara skönt det med, i alla fall om det inte händer så ofta. Jag är ganska sprallig och tycker om att ha något att göra. Men nästa helg är redan fullbokad och det roligt. 

23 Januari

 
 

Äkta pannkakor tack

 
 
Har provat att göra Keso-plättar. Hittade recept på nätet och de såg så goda ut. Jag försöker äta nyttigt nu och träna mycket och då är massa mjöl och mjölk inte det bästa. Dessa pannkakor skulle bestå av keso, ägg, fiberhursk och salt. Jag kan ju säga att det var de äckligaste och mest osmakliga pannkakor jag har ätit. Fy, det går tydligen inte att ersätta riktiga pannkakor. De mättade bra efter gymmet nu i alla fall, men jag tror inte att jag kommer göra dem igen. 

21 januari

 
Idag är det radioredigering som gäller större delen av dagen. I eftermiddag blir det gymmet och så hade jag tänkt försöka mig på att laga kesoplättar. 

20 Januari

 
Helgen har varit helt okej. I fredags skulle det blivit bio men biljetterna var slut så jag stannade hemma och kollade på film. Igår var det fika hos Didde med henne och Jessica. Efter det åkte jag till Johan och hade filmkväll. Snart ska jag ut på långpromenad med mamma och Magic. 
 
Åh vad jag önskar att våren kommer snart. Igår när jag gick från affären kändes det som jag skulle frysa ihjäl. Jag var ute och gick i kanske femton minuter och på den tiden hann jag förfrysa både tårna och fingrarna. Ser lite läskigt ut när de är helt vita och utan liv. Nu när jag går ut ska jag ta på mig så mycket kläder så att svetten rinner istället. 

17 Januari

 
Befinner mig i skolan efter att i två dagar varit hemma och jobbat med en hemuppgift. Idag pratas det tryckfrihetsbrott.
Ikväll blir det gym och sen hugga in på de två nya filmerna jag fått hem.

14 Januari

 
 
Helgen har varit bra. I fredags blev det utgång med tjejerna. Hotellet var inte öppet så vi gick till en bar där vi satt och pratade hela kvällen, det var kul, dock älskar ju jag att dansa. På lördagen var det filmkväll hemma hos mig med många av mina kompisar. kvällen kan sammanfattas med att det blev många skratt och att vi såg två bra filmer. Igår på dagen var jag med Johan, när han gått hem stack jag iväg till gymmet. Sen lagade jag mat, blev morotspotatismos och kötbullar med stekt lök. Det är riktigt roligt att laga mat när man har tid. 
 

11 Januari

 
Igår efter skolan låg jag hemma hela eftermiddagen med fruktansvärd värk i magen. Spelade ingen roll hur många eller vilka tabletter jag tog, det blev inte bättre. Gick och la mig vid 9 och trots värken somnade jag direkt. 
Idag är det bättre och ikväll blir det utgång med några kompisar. Didde ska iväg till Stockholm på söndag och vara borta ganska många veckor för att gå en bartenderutbilding, så vi passar på att hitta på nått kul tillsammans innan hon åker. 

Torsdag 10 Januari

 
 
 
Idag var jag hemma redan vid två. Provade att göra pizzabullar på lchf vis, utan mjöl. Ja de blev ju inte så goda som jag hade hoppats på tyvärr. Idag tänker jag inte göra någonting alls, har jätte ont i magen så idag får bli en vilodag. 

Onsdag 9 Januari

 
Idag blev en mycket kort skoldag, började 10.15 slutade 12.00. Fick en skrivuppgift innan vi slutade så vi fick åka hem och göra den. Jag gillar verkligen skrivuppgifter, särskilt när det är ett ämne jag är insatt i. För helt plötsligt får skallen en snilleblixt och sen skriver jag så fingrarna brinner tills jag är klar. 
 
Stack iväg en sväng till gymmet, var ingen där när jag kom. Det pinsamma var att jag inte fattade hur man stägde på musiken så jag stod där själv och flåsade högt i det stora, annars så tysta rummet. Annars brukar ju musiken dölja flåsandet ganska bra. Jag var ju själv så det gjorde inget men det är så svårt att se när det kommer någon bakom, löpbandet är ju vänt mot fönstret. Såklart kom en man efter en stund och det första han frågade var, "har du ingen musik på"?. 
 
 

Forserum från mitt fönster

 
Grått och trist utanför mitt fönster idag. Men nu är det påväg åt rätt håll i alla fall.

8 Januari 2013

 
 

6 Januari

 
Haft en lugn dag idag med bara vila. Imorgon blir det ingen vila för då drar skolan igång igen. Skönt att ha något att göra på dagarna. 
Nu är man inte längre singel heller. Har varit singel i ett år och tre månader nu och jäkla vad fort tiden har gått! Men nu har jag hittat någon jag tycker om. 

Tjejkväll

 
Idag var det tänkt att det skulle varit tjejkväll med utgång på Sliver. Men jag känner mig inte jätte pigg idag så får bli filmkväll istället. På måndag börjar skolan och det ska bli kul. Jag blir så lätt rastlös när jag går hemma för länge och det ska bli skönt att komma utvilad till skolan så att man kan visa vad man går för. 
 
Var ute och promenerade innan och jag blev så sur på mig själv att jag inte hade med kameran, för den ligger ju såklart hemma hos pappa. Hittat massa fina motiv jag kunde fotograferat, så på måndag efter skolan tänker jag ge mig ut och fota om det inte hunnit bli mörkt till jag är hemma. 

RSS 2.0