Soffan är mitt hem

Just nu sitter jag i soffan och gör absolut ingenting som jag borde göra. Borde plugga till ansökningen till journalistlinjen och städa upp i mammas lägenhet efter gårdagen, men jag orkar inte. Funderar på att dra täcket över huvudet och bara somna om. Skulle jobbat idag men har tagit en paus på tre veckor pågrund av skolarbetet som jag drunknar i. Det är inte bara det jag drunknar i heller, är så sjukt förvirrad inför ett val jag borde göra, men kan bara inte välja, det är för tidigt, alldeles för tidigt.

Ett kaotiskt liv



Tiden räcker inte till, jag behöver mer, längre dagar, längre veckor och månader. Jag hinner aldrig med allt som behöver göras och måste prioritera hela tiden. Jag önskar att jag kunde få lite mer tid till allt.
Dagen har i alla fall varit bra med grillkväll hos Didde. Så mysigt att sitta i ett fint uterum vid en sjö, grilla och prata om alla planer för sommaren och framtiden, jag har verkligen världens bästa vänner.

Idag har jag tagit tag i att fixa ett litet projekt till sommaren om jag inte får jobbet på Ica. Tänkte nämligen börja med smyckestillverkning som så många andra, men jag kommer behöva hålla mig sysselsatt i sommar om jag inte får något jobb. Nu, klockan 23.35 tänker jag börja kolla på ett avsnitt av Desperate Housewifes, lika sent som vanligt.

Lata dagar







Dagen har varit bra med en föreläsning som började vid ett, så blev en riktigt skön sovmorgon. Imorgon kommer ett helt gäng underbara vänner till mig på förfest och sen blir det en sväng till hotellet, ser verkligen fram emot det. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och njuta av ledigheten.

Galen dag





Dagen igår var helt galen! Eller jag och mina små väninnor Emelie och Jessica var det! Först gick vi in i en smyckesaffär sen helt plötsligt hade vi varsitt nytt hål i örat. Sen skulle vi bestämma vad vi skulle äta, vi kom inte överens så slutade med att Jessica köpte thaimat, Jag köpte frysta fiskpinnar och Emelie en felix soppa. Sen åkte vi iväg och så gjorde jag ett litet hjärta på foten, ja en galen dag.

Inspiration



Jag och min klasskompis Johanna ska starta en blogg tillsammans om inredning, matlagning, bakning, ja allt möjligt. Vi har tänkt ut allt förutom namnet. Någon som har några förslag? :)
Idag har jag verkligen fullt upp! Först skola, sen kompisar, sen en hemlig sak och sen en hemlig sak till. Åh om man ändå hade lite mer tid!
Just nu längtar jag verkligen till sommaren och den 12 juni då det bär av till Grekland, har verkligen höga förväntningar på resan.

Fin helg





Ledsen att jag varit lite seg med att blogga, har haft fullt upp. Helgen har varit bra, hade middag i fredags för att fira att jag fyllt 20, sen efter det blev det utgång. På lördagen var det grillfest i Stensjön, vilket var riktigt mysigt.

RSS 2.0